Rendelését az Önnek legegyszerűbb módon adhatja le, az alábbiak közül választva:

Üzletkötőinken keresztül:

Kollégánk telefonon keresztüli egyeztetést követően felkeresi. A kapcsolatfelvételt után az üzletkötőn keresztül tudja leadni rendelését.

Ügyfélszolgálatunkon keresztül:

Telefonon vagy e-mail-en keresztül várjuk megrendelését. Telefonos ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 07:00-15:30-ig érhető el.

Webáruházunkon keresztül:

Naprakészen tájékozódhat árainkról, készleten lévő termékeinkről, illetve jogosultsági szinttől függően még a raktárkészletrol is. Webáruházunkban szereplő árak bruttó árak, amik forintban értendőek.

Amennyiben Ön regisztrált ügyfél, kérem lépjen be a megadott kódja és jelszava segítségével. Regisztráláshoz, keresse fel ügyfélszolgálatunkat e-mail-ben a vállalkozása adatainak elküldésével. Kollégánk ezt követően küldi Önnek a felhasználó azonosítót.

Ha Ön még nem vásárolt nálunk, megtekintheti termékkínálatunkat és akár vásárolhat is. Ebben az esetben a vásárlás lezárásakor kérjük, pontosan adja meg adatait, hogy kollégáink megfelelően fel tudják Önnel venni a kapcsolatot. Webáruházunkban a rendelni kívánt termékből a rendelt mennyiség ablakba minden esetben a rendelni kívánt darabszámot kell beírni.
Moher Food Kft.       Tel.: 06-30-655-5930       E-mail: info@moherfood.hu
Adószám : 14978715-2-13       Cégjegyzékszám : Cg. 13-09-197331       Bejegyző bíróság : Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság